Arrangerer du pride?

Selg prideprodukter fra www.nordicpride.com til inntekt for din pride. Vi gir gode betingelser og god fortjenestemargin for din pride. Vi samarbeider med arrangører av prider over hele landet om salg av prideprodukter til inntekt for lokale prider.

Vi benytter vårt overskudd til å støtte ulike tiltak i LHBTIQ-miljøet i inn- og utland.

Ta gjerne kontakt hvis du har spørsmål.

Pride parade. Foran bæres en stor vimpel med teksten "Telemark Pride"Pride parade. Foran bæres en stor vimpel med teksten "Trondheim Pride"

Foto: www.nordicpride.com (kan benyttes fritt med kreditering "Foto: www.nordicpride.com")

Vi tilbyr din pride hjelp til salget av deres egne prideprodukter

Vi hjalp Oslo Pride i gang med salg av egne prideprodukter, og stod for både produksjon og salg i flere år.

Fra tid til annen får jeg henvendelser angående lokale prideprodukter. Jeg henviser selvsagt til den aktuelle priden. Men under skisserer jeg noen tanker på hvordan dere kan selge flere av deres egne prideprodukter over hele landet.

Har dere usolgte egenproduserte prideprodukter?

Hva med å forsøke å selge restlagret via www.nordicpride.com?

Forhåndsselg deres egenproduserte prideprodukter via www.nordicpride.com

Prøv forhåndssalg på www.nordicpride.com. Hvis ja, hva med å legge de ut så raskt som mulig på www.nordicpride.com Har dere designet f.eks. på årets t-skjorte, så kan vi legge ut det.

Det er ulike måter å gjøre dette på, så ta kontakt med meg så kan vi finne en måte å gjøre dette på som passer din pride.

www.nordicpride.com er ikke ute etter å tjene penger på punkt 1 og 2 over, men litt avhengig av hvordan vi gjør det så ønsker vi kun å få dekt direkte kostnader som f.eks kostnader rundt betaling hvis betalingen skal gå via www.noridcpride.com.

La oss produsere deres egne prideprodukter – tjen penger til din pride

Vi har veldig gode kontakter over hele verden, og kan i prinsippet få produsert hva som helst. De vanligste produktene knyttet til egen pride, er gummibånd, buttons, pins, regnbueflagg med egen pridelogo, klistermerker, temporary tattoo, krus etc etc. Vi produserer ikke t-skjorter dessverre. www.nordicpride.com tilbyr din pride hjelp til salget av deres egne prideprodukter

Pride parade. Foran bæres en stor vimpel med teksten "Kjærleik er kjærleik. #Bygdepride"

Foto: www.nordicpride.com (kan benyttes fritt med kreditering "Foto: www.nordicpride.com")