Vi gir tilbake

Nordic Pride benytter brorpartet av overskuddet til å støtte prosjekter for LHBT+ miljøet. Det vil si hver gang du handler på www.nordicpride.com støtter du et eller flere prosjekter for LHBT+ miljøet.  Det betyr derfor noe hvor du kjøper dine prideprodukter.

Har du en ide Nordic Pride kan være med på i 2024, så ta kontakt med oss via pride@pridestore.no.   Nordic Pride involverer seg kun tiltak og organisasjoner som fremmer LHBTIQ-tiltak.  Vi støtter også enkeltpersoner - hvis ideen er veldig bra! 

Vi har et godt samarbeid med en rekke prider landet rundt.

Vi driver også med noen prosjekter i utlandet.  Smugling av regnbueflagg til land der det er forbudt, er en av de tingene vi holder på med.  I tillegg støtter vi noen få utvalgte organisasjoner i Afrika økonomisk der homofili er forbudt. Detaljer rundt dette kan vi som du sikkert forstår ikke dele her. 

Vi er stolt sponsor av Pride Art/ Wunderkammer i 2022, 2023 og 2024

Noen av våre samarbeidspartnere og tiltak vi støtter i 2023

Pride Art

Pride Art/ Wunderkammer 2023

HIV Norge

Noen av våre samarbeidspartnere og tiltak vi støttet i 2022

Pride Art

Pride Art/ Wunderkammer 2022

SLM Oslo

HIV Norge

Oslo Fusion International Film Festival

Noren av våre samarbeidspartnere og tiltak vi støttet i 2021

Pride Art

HIV Norge

Noen av våre samarbeidspartnere og tiltak vi støtter i 2020

Det norske LHBT+ magasinet BLIKK

HIV Norge

Global Pride 2020

Noen av såre samarbeidspartnere og tiltak vi støttet i 2019

Det norske LHBT+ magasinet BLIKK

HIV Norge

SLM Oslo

I samarbeid med Human-Etisk Forbund ble 300 regnbueflagg ble hengt opp ei natt i Bømlo kommune. 
Se filmen fra aksjonen her ved å klikke her.

Noen av våre samarbeidspartnere og tiltak vi støttet i 2018

Det norske LHBT+ magasinet BLIKK

HIV Norge

SLM Oslo

Noen av våre samarbeidspartnere og tiltak vi støttet i 2017

Det norske LHBT+ magasinet BLIKK

Travelberry reisebyrå

Amnesty International

Den Norske Hesingforskomite

Skeiv Verden

Oslo Fusion International Film Festival

Noen av våre tidligere prosjekter som vi har støttet

Vi støtter og har støttet stort og smått. 

I 2014 inngikk vi avtale med Oslo Pride om å produsere og koste prideprodukter i forbindelse Europride 2014 som ble arrangert i Oslo Pride.  Overskuddet av salget gikk til Oslo Pride. Alle frivillige som stilte opp, fikk gratis prideprodukter av oss.

Høyre var det første partiet som hadde stand i Pride Park i Oslo.  Når de spurte om å vi kunne sponse produksjon av buttons kunne vi derfor ikke si nei.  Vi sponset produksjonen av 1000 stk buttons med den nye logoen til Åpne Høyre.  De delte de ut gratis under Europride 2014.

I 2015 og 2016 hadde videreførte vi samarbeid med Oslo Pride.  Vi produserte og kostet Oslo Pride produkter.  Oslo Pride fikk overskuddet av salget. 

Ellers har vi blant annet stilt opp med klistermerker til Rabalder Cup, flagg til Skeiv Ungdoms arrangement Jafnadhr, premier i konkurranser med mye mer gjennom årene.  Ofte kan små bidrag bety mye for de som mottar bidraget.

Noen av våre arrangement

Vi har gjennom årene arrangert ca 50 skeive bokkvelder i Oslo.  Vi inviterte hatt forfattere som hadde skrevet en eller flere bøker med skeivt innhold.

En hyllest til Gerd Brantenberg og hennes bok «Opp alle jordens homofile»

Fredag den 18. mars 2005 arrangerte vi «Opp alle jordens homofile fest».  Dette i anledning 32-års jubileet for utgivelsen av Norges første skeive roman, arrangerte vi en heidundrenes fest på uteplassen Sin Pecado i Oslo.

Dette for å hedre jubilanten, Gerd Brantenberg og skeiv litteratur generelt. Vi gav også ut boka på «Opp alle jordens homofile» på nytt.  

Villskudd 25 år – jubileumsfest!

I 2004 arrangerte vi «Villskudd 25 år – jubileumsfest!» på uteplassen Soho i Oslo for å hedre forfatter Gudmund Vindland.  Boka «Villskudd» er en av de viktigste skeive bøkene på norsk.

Takk til Anders Rogg, Øyvind Rauset, Elsa Lystad, Lars Klafstad, Gudmund Vindland, Ingvar Ambjørnsen, Misty, Uranus, Dag Hotvedt, Richard M. V. Lessey, Soho, Camilla m.fl som stilte opp denne kvelden.

På bildet til venstre ser du Gudmund Vindland sammen med daværende byrådsleder Erling Lae som også var på festen.