Vi gir tilbake

Nordic Pride benytter store deler av overskuddet til å støtte prosjekter for LHBTIQ-miljøet. Det vil si hver gang du handler på www.nordicpride.com støtter du et eller flere prosjekter for LHBTIQ-miljøet.

Har du en ide Nordic Pride kan være med på i 2022, så ta kontakt med oss via pride@pridestore.no.   Nordic Pride involverer seg primært i etablerte tiltak og organisasjoner som fremmer LHBTIQ-tiltak.  Vi støtter også enkeltpersoner - hvis ideen er veldig bra! 

Vi driver også med noen prosjekter i utlandet.  Smugling av regnbueflagg til land der det er forbudt, er en av de tingene vi holder på med.  I tillegg støtter vi noen få utvalgte organisasjoner i Afrika økonomisk der homofili er forbudt. Detaljer rundt dette kan vi som du sikkert forstår ikke dele her. 

Våre samarbeidspartnere og tiltak vi støtter i 2022:

Våre samarbeidspartnere og tiltak vi støtter i 2021:

+ en rekke prider rundt omkring i Norge.

Våre samarbeidspartnere og tiltak vi støtter i 2020:

Våre samarbeidspartnere og tiltak vi støttet i 2019:

I samarbeid med Human-Etisk Forbund.300 regnbueflagg ble hengt opp ei natt i Bømlo kommune. 
Se filmen fra aksjonen her ved å klikke her.

Vi har smarbeidet også med disse pridene i 2019:

Haugaland Pride, Storapride, Skeive Sørlandsdager (Kristiansand), Stavanger på Skeivå, Fredrikstad Pride, Pride Mo i Rana, Oslo Pride, Lillesand Pride, Trondheim Pride, Bergen Pride, Tromsø Arctic Pride, Bigdepride, Namdals Pride.

Våre samarbeidspartnere og tiltak vi støttet i 2018:

Mo i Rana Pride

Våre samarbeidspartnere i 2017:

Her finner du noen av våre tidligere prosjekter som vi har støttet eller arrangert:

Raballder Cup er et flott arrangement.  www.nordicpride.com sponset Raballder Cup i februar 2016 med en liten haug med klistermerker.

Vil du vite mer om Raballder Cup klikk her!

I samarbeid med Skeive Sørlandsdager skaffer vi regnbueflagg og prideprodukter til sørlendingene.  Et fantastisk arrangement i Kristiansand.

Desverre ble åtte store regnbueflagg som var heist opp i flaggstenger stjålet under arrangementet - det synes www.nordicpride.com var så trist, at www.nordicpride.com sponset disse åtte flaggene.

OSLO PRIDE

Vi samarabeider med Oslo Pride - Norges største pridearrangement.

Priduserte vi Oslo Pride 2015 og 2016 produkter på www.nordicpride.com - dette uten risko for Oslo Pride.  Vi betalte alt, og gav en sum penger til Oslo Pride.

 www.nordicpride.com samarbeider med vinterens vakreste skeive eventyr - Skeive Ski.  Vi oppfordrer alle snowboard-, ski- og snøglade mennesker til å komme til dette arrangementet. Hemsedal 12. til 15. mars 2015.

Vi fortsetter å sponse quizen på SO i Oslo med premier våren 2015.  Beste jenteplass i Oslo!  Joda, gutta kommer også inn.  Godt øl har de også.

Jafnadhr 2014 manglet et stort regnbueflagg å heise i flaggstanga.  www.nordicpride.com sponset derfor regnbueflagg til dette positive ungdomsarrangementet.

Oslo Pride AS har inngått en avtale om at www.pridestore.no skal koste produksjon og selge Europride 2014 produkter.  Dette til inntekt for Europride 2014.  www.nordicpride.com kommer også til å ha stand i Pride Park.  Pride er en av de viktigste arrangmentene for vår målgruppe og www.pridestore.no vil derfor gi noe tilbake gjennom denne avtalen.

Høyre var det første partiet som hadde stand i Pride Park i Oslo.  Når de spurte om å vi kunne sponse produksjon av buttons kunne vi ikke si nei.  www.nordicpride.com har sponset produksjonen av 1000 stk buttons med den kule nye logoen til Åpne Høyre.  De vil dele den ut gratis under Europride 2014.

Klikk her for Åpne Høyres Facebookside.

I 2014 inngikk vi et langsiktig samarbeid om å produsere og selge produkter til inntekt for magasinet Blikk.  Dette gjennom opprettelse av BLIKKshop på www.pridestore.no.  Blikk har en lang historie i Norge og en viktig rolle i forhold til LGBT miljøet. Pridestore vil bistå med å bedre økonomien til Blikk. 

Uteplassen SO i Oslo er en stilig uteplass for jenter som liker jenter (og andre).  Hver torsdag arrangerer de quiz og www.nordicpride.com stiller med gavekort som premier til denne quizen våren 2014.

Høsten 2013 spurte Skeiv Ungdom i Bergen om vi kunne stille med vervepremie til deres vervekonkurranse.  Dette syntes vi var et så godt tiltak at vi stilte opp med vervepremie.  Skeiv Ungdom gjør en fantastisk jobb for unge i Norge.

Vi stilte opp høsten 2013 med premier til LLH Innlandets quiz.  Quiz er morsomt, sosialt og skjerper hjernen.  LLH er Norges viktigste organisasjon for LGBT personer.

Høydepunkter fra tidligere år:

Fredag 18. mars 2005 arrangerte vi «Opp alle jordens homofile fest»

I anledning 32-års jubileet for utgivelsen av Norges første skeive roman, arrangerte vi en heidundrenes fest på Sin Pecado i Oslo. _Dette for å hedre jubilanten, Gerd Brantenberg og skeiv litteratur generelt. Vi gav også ut boka på «Opp alle jordens homofile» på nytt på pur f…… i samarbeid med Gerd siden siden Aschehoug Forlag ikke ville det.

I 2004 arrangerte vi «VILLSKUDD 25 ÅR JUBILEUMSFEST» for å hedre en av de viktigste bøkene i norsk skeiv historie skrevet av Gudmund Vindland.

Takk til Anders Rogg, Øyvind Rauset, Elsa Lystad, Lars Klafstad, Gudmund Vindland, Ingvar Ambjørnsen, Misty, Uranus, Dag Hotvedt, Richard M. V. Lessey, Soho, Camilla m.fl som stilte opp denne kvelden.

Bilde: Gudmund Vindland og daværende byrådsleder i Oslo Erling Lae.